2023. AUGUSZTUS 25-26.

Máriapócs, Rabócsiring

(Térkép)

blank

Már nincs sok hátra, hogy megnyissa kapuit a RabócsiRing és otthont adjon minden motorsport szezon egyik legfontosabb eseményének a TRACKWOOD-nak. Nem tudod mi az? Akkor olvass tovább. Idén már 12. alkalommal gyűlik össze Európa drifter krémje, hogy egy őrületes hétvégén át versenyezzen és bulizzon, izguljon a futamokon. A Hunakamo és a Drifting.hu csapata fáradhatatlanul dolgozik, hogy a megrendezésre kerülő versenyek olyan élményt nyújtsanak amire örökké emlékezni fogsz. Ahogy minden évben, idén is készülünk újdonságokkal, programokkal, és nem csupán egy versenyre váltasz jegyet, hanem egy konkrét fesztiválélményre.

Idén első alkalommal adunk otthont a Lengyel Drift Open versenysorozat futamának, ahol a megszokottól eltérően nem PRO és PRO2 kategóriákban indulnak a versenyzők. Ehelyett egyel feljebb tettük a lécet, PRO és MASTERS kategóriában versenyeznek majd a pilóták.
Pénteken Piskolty Kevin 10:00-tól dedikál a Monster Energy sátra alatt!
A pénteki napon végig izgulhatjuk az edzéseket, kapunk egy kis ízelítőt a páros csatákból, hogy mire számíthatunk a következő napon. Délutántól már komolyabbra fordul majd a helyzet, hiszen elindítjuk a kvalifikációt mind a két kategóriában. A bajnokság különlegessége, hogy a versenyzők a kvalifikációs köröket is Páros csatákkal futják meg.

Péntek este DJ Atina, DJ Kicia és DJ Saidorsen gondoskodik a buli hangulatról a Party sátorban.

Szombaton délelőtt ismét az edzések zajlanak majd, ám déltől már indulnak is a versenyek. Ahogy azt minden évben szoktuk, idén is éjszakába nyúló versenyre számíthattok, így az esti hangulat a fények is magával ragadó élményt nyújtanak. Főképp azért, mert a RabócsiRing különleges katlan szerű kialakítása lehetővé teszi, hogy az egész pályára rálássatok Ti is. Higgyétek el, az őrületes füstfelhőkön átszűrődő lemenő napfény egészen filmessé varázsolja az egész eseményt.

Nem akarunk egyelőre mindent elárulni, hogy egy kis izgalom is maradjon Nektek a következő hetekre is, de már most több mint 60 nevezett versenyzőnk van, köztük számos nemzetközi színekben autózó tehetséggel. Lesznek visszatérő pilóták, akiket már rég láttunk a RabócsiRing aszfaltcsíkján és fiatal titánokra is számíthatsz. Maradj velünk a versenyig social media felületeinken és weboldalainkon, hogy ne maradj le semmilyen fontos információról.
Még van időd összerántani a csapatot vagy a családot egy felejthetetlen drift hétvégére, vásárold meg jegyeiteket online, néhány hét múlva, 2023.08.25-26-án pedig találkozunk a RabócsiRingen! Ne feledd a jelszó nálunk mindig ugyanaz: KILINCCSEL ELŐRE!

Rólunk mondták: “A Trackwood egy fogalom, ami mára mindenkinek ugyanazt jelenti: Európa egyik legjobb, legszínvonalasabb drift versenye, hihetetlen mennyiségű izgalom, rengeteg magyar és külföldi pilóta, vérre menő csaták és örök élmény.”

“Nehéz szavakba önteni a TRACKWOOD élményt, hiszen ez egy olyan verseny, amiről valóban mindenki mesélni fog még az unokáinak is. Több ezer néző, közel 100 pilóta és hihetetlen, megunhatatlan élmény évről-évre, megfűszerezve a városi felvonulással és egy felejthetetlen tuning partyval.”

Neked is itt a helyed! 

Belépőjegyek a versenyre

blank