Drift Majális

 

Kedves érdelődők a drift majális 2014-ben a Slovakiraingen kerül megtartásra, bővebb információk hamarosan !

 

 

Korábbi Drift Majális programjaink:

 

• drift taxi
• drift show
• tánc show
• sexy kocsi mosás
• autó szépségverseny
• autó klubok találkozója
• gokart verseny
• motor verseny

Helyszín: Nagybani Zöldség piac és a Gokart pálya - Bejárat a Mindszenti körút felől

2010-ben kezdődött az élmény és 2012-ben folytatódik !!

Május 01-én, reggel 09:00 órától a Kecskemét egyedülálló autós-motoros rendezvénye veszi kezdetét 22.000 négyzetméteren.

Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2012-ben negyedik alkalommal ismét 1 napig kényeztet bennünket látványosabbnál látványosabbprogramokkal autókkal és motorokkal, drift showal és igazi majálisi hangulattal.

A nagybani zöldségpiac teljes területét kihasználjuk és fokozzuk az élményt a kilátogató nézők örömére.

Hol lehet majd parkolni? Ha autóval fogtok jönni jó, ha tudjátok, hogy a Mindszenti körút felől tudtok behajtani és a parkolás miatt nem kell aggódni…5000 férőhely!!!

 

Ez a csoda 1 napig tart…

 

Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL olyan autós-motoros rendezvény, ami nem csak egy egyszerű autótalálkozó és kiállítás, hiszen látványos drift showk kerülnek bemutatásra és a nézők taxizhatnak a 2012-es év pilótáival. Egész nap lehet gokartozni és nevezni a közönség gokart versenyére , valamint jegyet vásárolni a drift taxira hogy az élményt belülről tapasztald meg. És ha ez nem lenne elég Bikinis autómosás, kápráztatja a nagyérdeműt.

A fesztivál hangulat kedvéért az étel-ital frissen sütve vár mindenkit, lesz hurka, kolbász, cukorka és hideg sör…. A kellő hangulathoz dübörögni fog a zene és a Live Dj Show, füstölni fognak a gumik és üvöltő motorok hangjától lesz hangos a Kecskemét városa.

 

Mit lehet látni a kiállításon?

Lesznek kiállítva luxus és sport autók, egyedi tuning autók és motorok, szalon, veterán és igazi verseny autók. A Tuning Találkozókat már nem nagyon kell bemutatni, de azt érdemes tudni, hogy ilyenkor az ország legelrejtettebb zugaiból kerülnek elő a házilag barkácsolt tuning verdák és a legprofibb, épített autók.


Barátságos Jegyárak!

Ez az a rendezvény, amelyik senkinek az anyagi helyzetét nem teszi próbára. A belépés 10 éves kor alatti gyerekek esetében ingyenes. Ha tudjátok előre, hogy ki szeretnétek jönni az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL-ra, akkor érdemes elővételben megvásárolni a belépőjegyet mindössze.

Jegyár:

Elővételi jegyár: 1.200.- forint. Az elővételben vásárolt jegyek drift taxi nyereménysorsoláson vesznek részt! Kaphatóak 2012. Április 02-től.

Helyszíni jegyár: felnőtt 1.500.- forint gyermek 12 éves kor alatt 1.200.- forint

 

Miért vedd meg elővételben a jegyed?!

1. Minden elővételben megvásárolt belépőjegy Drift Taxi nyereménysorsoláson vesz részt, minden órában nyerhetsz!!

2. Az elővételben megvásárolt jegy lényegesen olcsóbb, mint a helyszíni jegy és a VIP bejáraton tudsz majd bejönni a Szent László körút felől.

 

 

Driftvideó rekord a'la RedCrab

 

 

 

2011-ben történt

 

 

 

 

2010-ben történt !!